Black Friday 2015

In cat timp primesti comanda de Black Friday

In primul rand trebuie sa stii ca, odata ce ai plasat comanda, produsele sunt automat rezervate pentru tine.
Acestea iti vor fi livrate in perioada 21-29 noiembrie, inclusiv sambata si duminica, prin curier, dupa cum ai ales.

 

Stai linistit, imediat ce predam curierului produsele tale, te anuntam pe email si SMS. Din acel moment, dureaza 3-5 zile lucratoare sa ajunga la tine. Iar in dimineata zilei in care se face livrarea, curierul te va anunta prin SMS.

 Cum iti livram produsele de Black Friday

Pentru produsele vandute de PretzMic: iti putem livra prin curier la tine acasal. 

Costul de livrare e cadou din partea noastra, daca ai comandat de peste 150 de lei. Pentru comenzile sub 150 lei, costul de livrare este 17 lei.

Plata comenzilor de Black Friday

Daca vrei sa iti livram produsele prin curier, poti sa platesti ramburs, online cu card bancar, card de cumparaturi.

 

Facturile si garantiile produselor pe care le cumperi de Black Friday

Ca sa nu le ratacesti, emitem facturile in format electronic. Le vei gasi in contul tau PretzMic de unde le poti descarca oricand sau pe adresa de email mentionata in momentul cand ai facut o comanda rapida. In colet o sa gasesti certificatul de garantie si manualul de utilizare a produsului.

Cum poti sa modifici ceva la o comanda de Black Friday

Daca ti-ai dat seama ca vrei sa modifici ceva la o comanda, te sfatuim sa ne anunti in cel mai scurt timp raspunzand la mailul pe care ti l-am trimis ca sa iti confirmam plasarea comenzii. Daca mai vrei sa cumperi si alte produse, pe langa cele deja comandate, te rugam sa plasezi o comanda noua din site.

Comenzile nu pot fi refacturate.

 

Modificarile solicitate vor fi efectuate in ordinea in care le primim. Daca in momentul in care procesam solicitarea ta comanda a fost deja facturata si predata curierului, dupa livrare vom face modificarile care sunt posibile.