Politica de retur

Ați cumparat de la noi un produs si nu sunteți complet mulțumit de el? Vă oferim posibilitatea de a-l returna in temren de 3 zile lucratoare si va vom returna prețul acestuia!

Condiții si procedura de returnare a produsului
 
Principii generale
 
 
Consumatorul are dreptul să notifice in scris comerciantului că renunța la cumparare, fără penalitați și fără invocarea unui motiv, in termen de 3 zile lucrătoare de la primirea produsului.
 
Costurile de curierat pentru returnarea produsului sunt in totalitate în sarcina cumpărătorului.
 
Se va returna doar pretul produsului. Costurile de curierat nu se returnează.
Pentru produsele achizitionate în cadrul unor promoții se va returna pretul redus (promoțional) și nu prețul întreg.
 
 
Condiții de returnare

Produsele trebuie sa fie absolut nefolositenedeteriorate și curate.
Vă rugăm să păstrați ambalajele sau elementele de prezentare, chitanța  de plată.
Produsele trebuie returnate în ambalajul sau prezentarea in care le-ați primit. Exceptie fac sacii de polietilenă. Pe acestia ii puteti inlocui cu alții, dar condiția este să protejeze la fel de bine produsul.
 
Procedura de returnare

Pentru returnarea produselor, vă rugam sa ne contactați pe adresa de mail office@sunnytime.ro sau telefonic la numarul de pe site pentru a ne anunta eventuala nemultumire și dorința de a ne trimite înapoi produsul. Daca ne contactati pe email, in termen de 2 zile lucratoare vă vom contacta telefonic. Daca nu sunteti sunat(a) de catre noi in termenul de mai sus, inseamnă ca din motive neimputabile noua, care ăin de comunicatiile electronice si de alti factori, nu am primit mail-ul dumneavoastra. În acest caz, vă rugăm sa ne contactați telefonic.
 
Expedierea o veți face prin POȘTA ROMANĂ, iar coletul va trebui trimis către noi fără valoare si fără ramburs pentru verificarea acestuia .
Produsele vor fi ambalate cât se poate de bine pentru a nu permite deteriorarea lor pe durata transportului.
Va rugam sa va asigurati prin calitatea ambalajului si împachetarii că produsul ajunge înapoi la noi în stare perfectă.
 
 
Restituirea produsului / banilor

    În momentul în care am primit produsul returnat, se va verifica starea acestuia, iar dacă acesta corespunde cerintelor de mai sus, va vom contacta imediat pentru stabilirea demersurilor procesului de retur în condițiile stabilite cu clientul (restituirea banilor sau schimbarea produsului). Plata returului se face prin virament bancar, iar costurile tranzactiei sunt suportate in intregime de catre client.
 
    Plata returului se va efectua in termen de 1-5 zile lucrătoare.
Responsabilitatea asupra corectitudinii contului bancar apartine în întregime clientului.
SunnyTime.ro nu isi asuma responsabilitatea în cazul in care viramentul bancar a fost efectuat intr-un cont furnizat greșit de către client sau in cazul in care acesta este blocat sau inactiv.

Clientul trebuie să se asigure de validitatea contului în care dorește returnarea sumei, înaintea furnizării acestuia către operatorii SunnyTime.ro